Ana Sayfa » , , » Bir dilim limon ile tırnaklarınızı düzgün soluk!

Bir dilim limon ile tırnaklarınızı düzgün soluk!

Kadınların % 85'i zayıf ve uzatmak değil, çünkü onların çivi kendilerini suçlama çok uzun düzgün solmaya bilmiyorum boya. 

Bir örnek basın: yorgun işten gelen ve çivi ısırmak istiyorum soluk. Sen aseton yakalamak ve önünüzde ki kağıt bulundu ve sürtünme başlamak
heves sonra zaman harcamak değil ... Yanlış!
İhtiyacınız olan tek şey limon, pamuk ve alerji vakaları bazen meydana gelmiş önlemek için eczanede veya kozmetik mağazasından saf aseton-yürüttüğünü hidrasyon için ayrı bir ürün vardır.
1.. Pamuk
Her zaman sadece pamuk ile. Dokular ve kağıt genellikle nedeniyle emiciliği uygun renk kaldırma yardımcı değil. Özünde vernik ile sıvamak çevresinde çıkan renk çözülür ve daha sonra bunu kaldırmak için çalışmayın ve bu senin elinde sıyrık ve kızarıklık yarattı!
İki. Aseton
Soluk aseton tırnaklarınızı daldırma olun. Ya da daha iyi, bu amaç için bir çok ticari olarak temin edilebilen belirli bir ürünü kullanmak için. Alternatif olarak, eksik yok! Yeterince aseton ile nemlendirilmiş pamuk, birkaç saniye tırnağın üzerinde basılı (en fazla 5 metre) ve daha sonra yavaşça sildi. Voila! Vernik kayboldu!
Üç. Limon

Manikür için en paradoksal malzeme! Ve yine, bir wrung lemonokoupa bir tutam bir dezenfektan, peeling ve anti dikromat gibi hareket edebilir! Limon sitrik asit tırnak alanında bulunan bütün bakterileri öldürür ve tırnak etlerini yoluyla zarar verebilir. Sarı işaretleri çıkarırken, aynı zamanda, yumuşak eti ve bu lifler, hafif bir pul pul dökülme yapmak lemonokoupa bırakılır!

0 yorum:

Yorum Gönder